KIR Tanügyigazgatási szakportál · Az országos mérések eredményei (2008-2021-es FIT jelentések)
Tanulói jelentés keresése
Mérési azonosító:

Információ Az oldalon található PDF fájlok megtekintéséhez Adode Acrobat Reader 9.0-ás verzió szükséges. Az alkalmazás letölthető innen.
A mérésben részt vevő azon tanulók egyéni elemzését lehet megtekinteni, amely tanulók tesztfüzetének kijavítása és feldolgozása központilag történt. A tanulói jelentések megtekintéséhez a tanulónak a mérés napján kiosztott egyedi Mérési azonosítójára van szükség. Az esetleg elveszett vagy megsérült Névkártya/Mérési azonosító pótlását csak attól az oktatási intézménytől lehet kérni, amellyel a tanuló tanulói jogviszonyban áll.

A 6., a 8. és a 10. évfolyamos mérés központi javítása teljes körű volt, az összes tanuló eredménye megtekinthető a Mérési azonosító megadásával. A Mérési azonosító egy 8 karakterből álló betű-szám kombináció, melynek első karaktere betű, amit három szám követ, majd a kötőjel után ismét egy betű és három szám következik (pl.:A123-A123).

A 4. évfolyamos mérésre a 2005/2006. tanévtől kezdődően a 2011/2012. tanévig minden év májusában került sor. A 4. évfolyamon a mérés után a kitöltött tesztfüzetek begyűjtése 2006/2007. tanévtől nem volt teljes körű, csak 200 véletlenszerűen kiválasztott intézményből kellett a kitöltött tesztfüzeteket visszaküldeni központi elemzésre. Amennyiben a tanuló általános iskolája nem volt központi feldolgozásra kiválasztott intézmény, akkor a tanulónak központi elemzés nem készült. A 2012/2013. tanévtől a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény nem írja elő a 4. évfolyamos mérés központi lebonyolítását és eredményeinek központi elemzését.